Våre interesser - The Sims 3
Hei. Etter at vi har spilt The Sims 2 en stund, fant vi ut av vi ville prøve The Sims 3 også. Nytt i The Sims 3 er at man kan se at simmene kjører,
man kan se jobben til The Sims, man kan sykle osv. Mesteparten er nytt, men noe er likt også.

Vi har kjøp tileggespakken "reisefeber" der du kan reise til 3 forskjellige land som er Frankrike, Egypt og Kina. Vi har også tileggspakken "helaften".
I denne pakken for du tilgang til en helt ny verden etter mørkets frembrudd. Få stjernestatus, besøk cocktailbarer, diskoteker, eller start et band eller bli en vampyr! Vi har også kjøpt tillegspakken "drømmmejobben". Denne pakken går ut på og kontrollere simmene dine i forskjellige jobber slik som brannsimm, hemmelig spion, oppfinner, spøkelsejeger og mer. Vi har også tileggspakken "generasjoner". I the sims 3 generasjoner skal du følge simmene dine fra vugge til grav, bokstavelig talt. Du får altså muligheten til å bli kjent med den gjennom et helt liv, og være med dem i gylne øyeblikk, gjennom oppturer og nedturer, og se dem utvilke seg. Med andre ord....lev alle fasene i livet fullt ut. Vi har også tileggspakken "dyreliv" i denne pakken kan man få seg både hund og katt. Vi har også en pakke som heter "i rampelyset". I denne pakken kan du bli berømt. Siste pakken vi har kjøpt nå heter "overnaturlige". I denne pakken kan man være en heks, vampyr, fee, varulv, eller et spøkelse.


Opprettelses dato : 31/01/2010 > 20:24
Siste oppdatering : 23/04/2013 > 21:41
Kategori : Våre interesser
Siden lest 3072 ganger

Her kan du skrive ut siden Her kan du skrive ut siden

react.gifKommentarer på denne artikkelen

Ingen har gitt noen kommentarer enda. Vær den første til å gjøre det da vel :-)


En setning å tenke på :  Nå kan du skrive inn DIN hjemmeside her. smile  Ine
^ Toppen ^